Новият Volkswagen Touareg - предстояща премиера в България

лято 2018

   

Новият Volkswagen Touareg

Volkswagen започва годината с премиера на новия Touareg. Моделът се намира на върха на моделното портфолио на Volkswagen и въплъщава могъщия потенциал на марката в експресивния дизайн, иновативните технологии и динамичното поведения на пътя.

Световната премиера на новия модел се състоя на 23 март в Китай . До няколко месеца се очаква моделът да бъде наличен и в дилърската мрежа на Volkswagen в България. 

Touareg дефинира стандартите на марката като модел от най-високия клас на Volkswagen. Клаус Бишоф, Ръководител на дизайн звеното на марката и неговият екип са успели да създадат автомобил с безпогрешно разпознаваема външност и силен характер. В новия Touareg освен това са вкарани най-нови иновативни системи за асистенция на водача, които доставят максималната сигурност и комфорт, на която днешното автомобилостроене е способно. Моделът може да се похвали с дигитален кокпит - един от най-големите в сегмента – т. нар. Innovision Cockpit, който започва нова ера в инфотейнмънт технологиите изобщо. Свързаността на модела с интернет е от най-високо ниво. Въздушно очакване, завиващ заден мост, стабилизация против обръщане и други технологии се грижат за максимална динамика и сигурност, както и удоволствие на пътя.