НОВО ОТ AUDI
01.07.2021

Изцяло електрическият Audi Q4 e-tron дебютира на българския пазар с характеристики, които променят усещането за пътуване.

Audi Q4 e-tron

Със стилно премиерно събитие, подчинено на парадигмата за прогреса и развитието на технологиите в електрическата мобилност, вносителят на Audi на българския пазар, Порше БГ, представи своя нов, изцяло електрически, градски SUV модел - Audi Q4 e-tron. Това е електрически автомобил с характер и функционалност за ежедневието на потребителя, който обединява много и различни таланти в едно завършено съчетание на изтънчените технологии, спортното изживяване и екологичната прагматичност.

Audi Q4 e-tron е най-новото попълнение в гамата електрически модели e-tron на Audi, както и първият компактен електрически SUV модел на марката. Моделът притежава отличителен авангарден дизайн, функционалност за ежедневна употреба, характерната за електрическите модели устойчивост и принос към околната среда, както и дигитални технологични решения, характерни за луксозния сегмент. Предоставя едно ново усещане за пътуване, тъй като сетивата на хората възприемат пътя, звуците, пейзажите и цялостното преживяване, по различен начин. Същевременно обаче, изненадва със своята функционалност.

Вижте повече за събитието и модела тук