Вестауто-М Новини

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от Вестауто-М.

  1. Новини
  2. Вестауто-М и Masterhaus Несебър те канят на среща с най-новото от Volkswagen
08.04.2018
ТЕКУЩИ СЪБИТИЯ

Вестауто-М и Masterhaus Несебър те канят на среща с най-новото от Volkswagen

На 20 и 21 април тествай новия Т-Roc, шестото поколение Polo и още пет модела на немската марка

Среща с най-новото от Volkswagen

В края на седмицата, на 20 до 21 април,  Вестауто-М – компанията,  официално представляваща Volkswagen в Бургас и региона, и Мастерхаус – най-успешната българска верига строителни хипермаркети, те канят на Среща с най-новите модели, иновации и технологии от Volkswagen. Събитието ще се състои на паркинга на магазин Masterhaus Несебър в петък между 12:00 и 18:00 ч. и събота през целия ден - от 09:00 до 18:00 ч.

В разгара на подготовката за летния сезон, когато всеки се е заел с освежаване или ремонт на дома, хотела или заведението си, защо да не съчетаете тези дейности и с избора на нов автомобил. Автомобили за работа и за свободното време, с гарантирано немско качество – общо 7 модела, последно поколение Volkswagen - с тях ще може да се запознаете отблизо, ако в края на тази седмица посетите магазин Masterhaus, намиращ се на пътя между Равда и Несебър.    

По време на събитието своята официална премиера за региона ще направи изцяло новият кросоувър на VW - T-Roc. Във вените на дългоочаквания играч в сегментa тече най-доброто от ДНК-то на Volkswagen – той съчетава в себе си увереността на SUV с динамиката на хечбек от компактния клас. В името „Т-Rоc” буквата „Т“ идва да означи родствената му връзка с Tiguan и Тоuareg, с всички предимства на един SUV – високата позиция на седене, специфичните качества на каросерията и ходовата част, както и стандартното при върховия двигател задвижване на четирите колела 4MOTION. Втората част в името „ROC” произлиза от английската дума „rock” и символизира енергията на градския бунтар, който винаги следва себе си, раздава се докрай със спортен хъс, но знае и как да се забавлява. Ако търсите експресивен дизайн, множество възможности за персонализация и висококачествена изработка до най-дребния детайл, то T-Roc със сигурност ще ви впечатли. 

По време на изложението ще може да се запознаете лично и с новото Polo – шестото поколение на модела е по-голямо, по-спортно и по-технологично в сравнение с всички свои предшественици. С още повече асистиращи системи за безопасност от преди, този автомобил държи под око всичко, което се случва около вас. Но истинският магнит за погледите си остава самият той. Това се случва благодарение на напълно новия дизайн със стремителна странична линия, динамични извивки и изцяло променени светлини. Впечатляващ от всяка перспектива.

Разстоянието от Бургас до Несебър е като детска игра за изцяло електрическия e-Golf, който също ще може да видите по време на събитието. Електромобилът изминава до 300 км с едно зареждане на батерията, при това без да произведе никакви вредни емисии. Батерията му е литиево-йонна и се зарежда на 80 % за 1 час и на 100 % до 6 часа. 

Мощността му, в сравнение с предишния модел, е увеличена от 15 кВ на 100 кВ, а въртящият момент – от 20 Nm на 290 Nm. Ускорението до 100 км/ч става само за 9.6 сек. Това е първият електрически автомобили с жестово управление в инфотейнмънт системата си.

На паркинга на Masterhaus Несебър ще ви очакват още: бестселърът на Volkswagen – Tiguan - с повече иновативни технологии и асистиращи системи от всякога, както и „работягите на VW” – представителите на лекотоварната гамаCaddy, Crafter и Caravelle – автомобили, които са създадени, за да бъдат Ваш надежден партньор в работата – подходящи за професионален превоз на пътници или товари.

Повече за моделите тук

 

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.