Вестауто-М Оферти и акции

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Оферти и акции
  2. ВРЕМЕ Е ЗА ID.
01.08.2023
Налични на склад нови автомобили

ВРЕМЕ Е ЗА ID.

Изцяло електрически, елегантни и ефективни, ID.4 и ID.5 са създадени за големи неща. Сега те са готови да бъдат твои. На специална цена - с 8000 лв. по-малко.

ID.4

Изцяло електрически, елегантни и ефективни, ID.4 и ID.5 са създадени за големи неща. Сега не трябва да правите никакви компромиси, за да шофирате устойчиво. Предлагаме ви специална лимитирана оферта за налични автомобили..
 

Готов да бъде твой. Сега с 8 000 лв. по-малко.
 

Искате 100% SUV, който да ви осигурява свобода и динамика, но и да е с вградено интуитивно управление? Вашият избор е ID.4. Интериорът е интелигентно оформен и щедро оразмерен, така че да има място за всички. Благодарение на батерията с мощност 77 кВтч, той ви обещава пробег до 520 км с едно зареждане. Само изберете задвижването, което ви подхожда.
 

Модерна симбиоза между SUV и Coupé и солидна електрическа мощ. Кажете "Hеllo" на вашия ID.5. Буквално. С помощта на ID.Light вашият ID.5 комуникира с вас и заедно с навигационната система ви помага да стигате по-спокойни до целта си. Където и да е тя. Защото всеки детайл в ID.5 е ориентиран към неговото върхово електрическо представяне. Със серийната батерия със 77 кВтч нето капацитет и пробег до 512 км ID.5 зарежда не само бързо - с до 135 кВт (DC) - но и интелигентно.
 

Посочената сума е с включен ДДС. Офертата важи за налични на склад конфигурации. Търговското предложение не се комбинира с други промоции. 

ID.4: Консумация на електроенергия в кВтч/100 км според WLTP, комбинирано: 17.3 - 16.7; Емисии на CO₂ в г/км, комбинирано: 0; Енергиен клас: A+;

ID.5: Консумация на електроенергия в кВтч/100 км според WLTP, комбинирано: 17,1 - 16,4; Емисии на CO₂ в г/км, комбинирано: 0; Енергиен клас: A+;

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.