1. Новини
  2. Защо да изберем употребяван автомобил от Das WeltAuto?
08.03.2023
Новини от Das WeltAuto

Защо да изберем употребяван автомобил от Das WeltAuto?

Das WeltAuto. Сертифицирани употребявани автомобили с гаранция

Volkswagen

Гарантиран пробег и сервизна история
Можете да ни се доверите. Ние гарантиране за всеки Das WeltAuto автомобил неговия сигурен произход, реален пробег и сервизна история.

  

Техническа проверка на качеството
Всички Das WeltAuto автомобили се проверяват внимателно стъпка по стъпка. Изисква се голяма точност при проверката, както на техническото, така и на визуалното качество. Ние отдаваме голямо значение на качественото възстановяване и подготовка на автомобила. Този контролиран процес гарантира най-високо качество, яснота и прозрачност и дава увереност на всеки потенциален клиент!


Професионална автокозметична подготовка
Всички употребявани автомобили се почистват с професионални средства, така че евентуални наранявания и зацапвания, както вътре, така и отвън са перфектно обработени. Закупуването на употребяван автомобил със сигурност е едно емоционално решение. Ето защо за Das WeltAuto автомобилите важат високи стандарти за автокозметична подготовка.


Финансиране и застраховане
Ние сме на разположение не само за въпросите, свързани с Вашия бъдещ Das WeltAuto автомобил. Заедно с колегите от Порше Лизинг и Порше Иншурънс Брокер ще Ви информираме с удоволствие за различните възможности за финансиране и застраховане на употребяван автомобил, а те впоследствие ще Ви предложат индивидуална, съобразена с Вашите нужди, оферта. Проста и без усложнения.


Оригинални аксесоари
Употребяваните автомобили често са оборудвани по различен начин. А когато купувате даден автомобил, обръщате специално внимание на външния вид и функционалността. Нашите търговци имат възможността да поръчат всички желани от Вас оригинални аксесоари. А програмата Сервиз 4+ предоставя финансово разумни и качествени услуги за сервизна поддръжка с качествени оригинални части за марките Volkswagen и Audi. Вашия дилър се радва на всяко Ваше посещение в шоурума и, разбира се, ще ви консултира и след успешната покупка на употребяван автомобил.


Гаранция за мобилност
Благодарение на тази услуга Вие ще получите допълнителна сигурност и гарантирана мобилност в случай, че автомобилът Ви не е в състояние да се движи поради възникнал технически проблем. Възможностите, които Ви се предоставят започват от репатриране при повреда, минават през предоставяне на заместващ автомобил и стигат до пренощуване в хотел. Услугата важи за България и цяла Европа, по всяко време на денонощието.

 
Тестово шофиране
Никога не отказвайте тестово шофиране. Само с усещането при шофиране можете да направите един добър избор. И сърцето ще Ви помогне в избора. Ключа за това има Вашият дилър. Той е Вашия партньор за всички въпроси, свързани с мечтания от Вас автомобил: Направете още сега уговорка за тестово шофиране!


Обратно изкупуване при замяна
Предлагаме Ви услугата, при покупка на нов за Вас автомобил, да получите едно справедливо, пазарно-ориентирано и базирано на фактическото състояние на автомобила Ви, предложение за цена за неговото изкупуване. Предимството за Вас, ако изберете да замените при нас досегашния си автомобил, безспорно е в това, че ние ще поемем всички рискове и трудности по продажбата му, необходимите му ремонти или услуги към потенциални клиенти и така ще Ви спестим много време и нерви.


Право на подмяна
При покупката имате много желания, но едно от тях е особено голямо, а именно, желанието да сте направили правилния избор. Ние можем да Ви успокоим: Дилърът Ви дава възможност, в срок до една седмица след получаване на автомобила, да замените Вашия Das WeltAuto автомобил с друг, на същата цена или по-висока, в случай, че поради някаква причина не сте доволни от направения от Вас избор.
Превозното средство трябва да е в състоянието, в което е бил при предаването, като се вземе предвид естественото износване според изминатия пробег след предаването на автомобила, който от своя страна, не може да надвишава 1000 км. За този пробег следва да бъде заплатена от клиента минимална сума от 200 лв. плюс по 0.80 лв./километър, както и дължимите такси по прехвърляне обратно на собствеността на съответното превозно средство.


Всички Das WeltAuto предложения от Вестауто-М ще откриете тук


Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.