Вестауто-М Новини

Audi оформя света на утрешния ден с прогресивни технологии и ненадминат дизайн. Открийте разнообразието на Audi моделите сега

  1. Новини
  2. Audi партнира с Netflix за "Сивият" Автомобилната марка е представена във филма
21.07.2022
Новини от Audi

Audi партнира с Netflix за "Сивият" Автомобилната марка е представена във филма

Audi х Gray Man
  • Четири модела Audi са представени в новия екшън трилър, режисиран от Джо и Антъни Русо, с интелигентно и категорично участие
  • Audi и Netflix пускат ексклузивно видео зад кулисите, представящо автомобилите в действие

Инголщадт, 21 юли 2022 г. - Audi и Netflix си сътрудничат във филма The Gray Man, за да представят света на Сиера Сикс (Райън Гослинг) на феновете по целия свят. В качеството си на официална автомобилна марка на филма, четири модела Audi ще бъдат представени, включително изцяло електрическия Audi RS e-tron GT* и Audi Q4 Sportback e-tron*, както и Audi RS 7 Sportback* и Audi R8 Coupe*.


Филмът "Сивият" направи своята премиера в избрани киносалони по света на 15 юли и ще бъде пуснат по Netflix в целия свят от утре, 22 юли 2022 г. The Gray Man е съвременен екшън трилър, който включва звезден актьорски състав: Райън Гослинг (Сиера Сикс), Крис Евънс (Лойд Хансен), Ана де Армас (Дани Миранда), Джесика Хенуик (Сюзън Брюър), Реджи Пейдж (Дени Кармайкъл), Вагнер Моура (Ласло), Джулия Бътърс (Клер), Дануш (Авик Сан), с Били Боб Торнтън (Доналд Фицрой) и Алфре Уудард (Маргарет Кейхил) и др.


Четири автомобила Audi са в центъра на вниманието


Напълно електрическия Audi RS e-tron GT* е колата на агент Сиера Сикс (Райън Гослинг), а напълно  електирческия Audi Q4 Sportback e-tron* е управлявано от агент Дани Миранда (Ана де Армас). Audi RS 7 Sportback* участва в преследване с агент Дани Миранда зад волана, а Audi R8 Coupé* се вижда в поредица от екшън сцени с Авик Сан (Дхануш). "Този филм има интригуваща сюжетна линия и интрига", казва Хенрик Вендерс, мениджър AUDI AG. Той обяснява истинската значимост на ролята на Audi в създаването на продукцията, която далеч надхвърля простото предоставяне на автомобили. "Това сътрудничество ни накара да усетим екшъна и високата скорост. Подобно на братята Русо, ние в Audi използваме технологиите, за да създадем нещо невиждано без аналог към настоящия момент", казва той.
"Audi работи с режисьорите Джо и Антъни Русо по избора на новите автомобили. Беше очарователно да бъдем партньори в тази филмова продукция и да работим в тясно сътрудничество с Netflix". Антъни Русо коментира: "Като разказвачи на истории винаги сме се интересували много от откриването и изследването на нови технологии, за да намерим нови начини, с които да постигнем резултат, който никой не е успял да постигне досега. Това е движеща сила за нас. Такъв подход бих приложил към всичко, особено към еволюцията, която се случва с автомобилния свят в момента. Колкото и да обичам автомобилите от миналото и настоящето, със сигурност най-много ме интересува автомобилите на бъдещето. Това е една вълнуваща нова граница, която ще донесе съвсем нови преживявания за нас не само като шофьори или потребители, но и като хора, които трябва да съжителстват с автомобилите"


След старта на Netflix на 22 юли 2022 г. Audi ще разкаже историята на Audi Q4 Sportback e-tron* в дигитален късометражен филм, в който зрителите ще научат как агент Дани Миранда (Ана Де Армас) среща за първи път електрическия си автомобил. Това сътрудничество между Audi и Netflix ще оживее в близо 30 страни по света, като на световните премиери ще присъства изцяло електрическият автопарк на Audi, както и социални и дигитални активации, за да могат феновете да се потопят още повече в света на "Сивият".
За да научите повече за това, как братята Русо са работили с Audi за създаването на The Gray Man и за да гледате ексклузивно видео зад кулисите, представящо автомобилите в действие, посетете progress.audi: The Gray Man – Russo Brothers и The Gray Man – new perspectives.


За Netflix


Netflix е водещата световна стрийминг услуга на развлечения с 222 милиона платени абонамента в над 190 държави, които гледат телевизионни сериали, документални филми, игрални филми и мобилни игри в голямо разнообразие от жанрове и езици. Абонатите могат да гледат неограничено, по всяко време и навсякъде, на всеки свързан с интернет екран. Зрителите могат да възпроизвеждат, да поставят на пауза и да продължат гледането - всичко това без реклами и ангажименти.



Мощност и емисии на моделите изброени по-горе** :


Audi Q4 Sportback e-tron
Среден разход на електроенергия в кВтч kWh/100 km (62.1 mi): 21.0–16.5 (WLTP); 18.1–15.0 (NEDC); комбинирани вредни емисии g/km (g/mi): 0 (0)


Audi RS e-tron GT
Среден разход на електроенергия в кВтч kWh/100 km (62.1 mi): 22.6–20.6 (WLTP); 20.2–19.3 (NEDC); комбинирани вредни емисии g/km (g/mi): 0 (0)


Audi RS 7 Sportback
Среден разход на електроенергия в кВтч l/100 km: 11,6-11,5 (20.3-20.5 US mpg); комбинирани вредни емисии g/km: 265–263 (426.5–423.3 g/mi)


Audi R8 Coupé V10 performance
Комбиниран разход на гориво в l/100 km: 13,0-12,9; комбинирани вредни емисии g/km: 299–294 (481.2–473.1 g/mi)


** Показателите за консумация на електроенергия и вредни емисии може да варират според
оборудването на автомобила. Времето за зареждане на батерията може да зависи от различни фактори, като например външната температура, използването на специфични за съответната държава контакти и щекери и използването на функцията за предварително подготвяне на дадени функции (например функцията за дистанционно предварително активиране на климатичната инсталация в автомобила). При използване на стандартен домакински контакт мощността на зарядната система e-tron се ограничава.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.