Вестауто-М Новини

Audi оформя света на утрешния ден с прогресивни технологии и ненадминат дизайн. Открийте разнообразието на Audi моделите сега

  1. Новини
  2. Audi Q8. Силен характер в елегантна форма
23.01.2024
Новини от Audi

Audi Q8. Силен характер в елегантна форма

Новият SUV Audi Q8 очарова с впечатляващи пропорции, спортна линия на купе, просторен интериор и динамично управление.

Audi Q8. Силен характер в елегантна форма

Впечатляващо присъствие

Новият цвят Sakhir Gold Metallic⁴ в съчетание с пакета Black plus⁴ Optics подчертава перфектно оформената комбинация от атлетизъм и елегантност. Пространствената концепция предлага щедро пространство за пътниците и багажа.


Очарователна технология за осветление
HD Matrix LED фаровете⁴ и дигиталните OLED задни светлини⁴ с четири различни двойки светлинни подписи, както и синхронизираната динамична светлинна постановка ви позволяват да придадете на автомобила индивидуален облик.


Характер и елегантност в екстериора
Новият Audi Q8 SUV показва своите офроуд гени с класическа quattro архитектура и мощна линия на колоните. Елегантната наклонена линия на покрива, впечатляващата единична рамка на Audi, пръстените на Audi в плосък 2D вид и по-специално екстериорният пакет S line4 допринасят за спортния външен вид.

Прогресивен външен вид
Външният пакет S line⁴ подчертава спортната страна на SUV Audi Q8. Той включва единичната рамка на маската на Audi в цвят Scandium Grey и радиаторната решетка S в цвят Titanium Black. В допълнение, забележителната предна част се отличава с бронята S line с цялостно лаково покритие и големите въздухозаборници.


Image
Image

Осезаем комфорт в интериора
Насладете се на усещането и естетиката на подбраните материали и на превъзходния комфорт, например с функцията за масаж⁴ и вентилация на седалките4 на опционалните индивидуални контурни седалки отпред⁴.

Прогресът е светлина
С HD Matrix LED предните светлини и дигиталните OLED задни светлини можете да избирате между четири двойки светлинни сигнатури, които създават изразителен светлинен дисплей. Задните светлини разполагат с функция Proximity Detection7, която активира всички OLED сегменти на неподвижния автомобил, щом участниците в движението се приближат.

Концепция за многофункционално пространство
Панорамният стъклен покрив4 прави просторния интериор още по-просторен. Плъзгащата се трисекционна задна седалка плюс4 създава променливо пространство. Тя може да се сгъне и напълно за постигане на максимален товарен обем с обем на багажното отделение от 1755 литра.

Осезаемо качество в интериора
За вашия Audi Q8 SUV се предлагат нови декоративни вложки от дърво, алуминий или карбон. Спортната микрофибърна тапицерия Dinamica Frequenz⁴,⁶ е щадящ ресурсите материал, изработен от рециклирани пластмаси.

Динамично многообразие
Audi Q8 SUV ви дава усещането за свобода, за да се движите уверено напред. Спортното представяне, проходимостта и капацитетът на теглене до 3,5 тона го правят безценно гъвкав.
 
Мощна динамика
На разположение са мощни двигатели TDI и TFSI, които задвижват вашия Audi Q8 SUV с усещана лекота. Ако изберете и адаптивното въздушно окачване sport⁴, получавате спортно въздушно окачване за висока динамика на шофиране с повишен комфорт.
 

Image
Image

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.