Вестауто-М Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини
  2. Автосервизите на Вестауто-М - първи в Бургас, оборудвани със специализирана техника за обслужване на новите автоклиматични системи, работещи с CO2 (R744)
25.02.2024
Сервизни новини

Автосервизите на Вестауто-М - първи в Бургас, оборудвани със специализирана техника за обслужване на новите автоклиматични системи, работещи с CO2 (R744)

AVL DITEST VAS581009

Решението на някои автомобилни производители като Volkswagen Group и Mercedes-Benz да интегрират агент R744 в климатичните системи на своите автомобили доведе до необходимостта и от въвеждане на специализирани автоклиматични станции за презареждане с фреон 744 (CO2).

Image

Вярна на принципите си да предлага висококачествено и комплексно обслужване на своите клиенти и да е винаги в крак с иновациите, Вестауто-М - оторизирана в сервизирането и продажбите на автомобили от марките Volkswagen и Аudi, се сдоби със специално разработената за немския концерн система VAS581009 на производителя AVL DITEST и така стана първата в Бургас, която извършва ремонти и поддръжка на автоклиматични системи с CO2.

Някои от основните предимства на AVL DITEST VAS581009 включват: напълно автоматична процедура, която прави обслужването бързо и лесно, възможност за ръчно задаване на задачи по поддръжка на климатичната система, опция за извършване на функционални тестове на системата и автоматично документиране на извършената работа, интуитивно управление, лесна смяна на бутилките с охлаждаща течност и др.

Image
Image

Новата климатична система с CO2 (R744) превъзхожда настоящата R1234yf по отношение на ефективност, динамика на охлаждане и устойчивост на околната среда. Очакванията са в бъдеще тя да бъде все по-предпочитана от реномираните автомобилни производители. Автомобилите от групата на Volkswagen с такава система към момента са: Audi A8, А3, както и всички електромобили от МЕB платформата, оборудвани с термопомпа.

Час за обслужване или ремонт на Вашата автоклиматичната система можете да запишете на следните телефони:

Volkswagen Сервиз:

056 874 256

0885 594 965

0885 594 919

Audi Сервиз:

056 874 266

0885 924 954

Image

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.