Вестауто-М Новини

Audi оформя света на утрешния ден с прогресивни технологии и ненадминат дизайн. Открийте разнообразието на Audi моделите сега

  1. Новини
  2. ВИЕ СТЕ НА ХОД. С Е-TRON ГАМАТА НА АUDI
16.07.2023
В момента в дилърството

ВИЕ СТЕ НА ХОД. С Е-TRON ГАМАТА НА АUDI

Изберете Вашия e-tron от наличните ни модели или конфигурирайте желания автомобил.

Audi e-tron models

Светът се променя - а с него и мобилността. Изживейте мобилността на утрешния ден и се отдайте на нейното очарование. Защото с e-tron електрическата мобилност е не само устойчива, но и завладяваща. Заредена с вдъхновяващ дизайн, спиращо дъха усещане при шофиране и иновативни технологии - за една почти безгранична свобода. 

Image

AUDI Q8 E-TRON


Повече лична свобода за индивидуална мобилност: никакви пречки с изцяло електрическия SUV на Audi. Audi Q8 e-tron quattro е не само спортен, но и подходящ за ежедневието. Двата електрически двигателя в съчетание с електрическото задвижване на всички колела осигуряват забележителна динамика и гъвкаво управление.

Image

AUDI SQ8 E-TRON


Три електромотора придават на Audi SQ8 e-tron изключителна динамика. Те осигуряват ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди. Audi SQ8 e-tron изразява своя прогресивен характер чрез спортната S визия. Това включва разширени арки на колелата и самостоятелна гама от джанти с размери от 20 до 22 инча.

AUDI Q8 SPORTBACK E-TRON


Audi Q8 Sportback e-tron е олицетворение на симбиозата между електрификацията и практичността в ежедневието: той съчетава спортно шофиране благодарение на ускорението от 0 до 100 км/ч за 5,6 секунди с високо ниво на комфорт и пробег до 600 километра. Сякаш създаден за ежедневието - и не само.
  

Image
Image

AUDI SQ8 SPORTBACK E-TRON


Три електромотора придават на Audi SQ8 Sportback e-tron изключителна динамика. Те позволяват ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди. Повишаването на ефективността в режим на шофиране S предлага специално изживяване с почти безшумно ускорение с мощност до 370 kW и въртящ момент 973 Nm.
 
 

Image

AUDI Q4 E-TRON


Електрическата мобилност се превръща в нещо динамично и вълнуващо – това е валидно за всеки модел на Audi. За Q4 e-tron и Q4 Sportback e-tron на разположение са три задвижвания, между които да избирате. Мощността им варира от 125 кВт (170 к.с.) с 310 Нм въртящ момент при Q4 35 e-tron до 220 кВт (299 к.с., макс. мощност)1 с 460 Нм при Q4 e-tron quattro. Тези нови модели комбинират динамика и спортно усещане с шофиране без локални емисии. Също толкова важно при всекидневното използване е големият пробег от 520 км (WLTP  за Q4 40 e-tron). 

AUDI E-TRON GT QUATTRO


С модела e-tron GT quattro и RS e-tron GT ,  марката Audi показва колко вдъхновяваща може да бъде електрическата мобилност. Елегантното купе с четири врати съчетава емоционален дизайн с мощно задвижване и динамична управляемост. Този модел бележи прехода към една нова ера – това е Gran Turismo на бъдещето.

 
 


 

Image

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

Интересува ме съдържание от дилърствата.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.